CERERI pentru 8.958.724 de hectare! CÂȚI FERMIERI AU CERUT SUBVENȚII PESTE WEEKEND!

8.958.724 de hectare au intrat deja în Campania APIA 2017! În ultimele zile, adică ieri – sâmbătă, și astăzi – duminică, la centrele APIA din toată țara au venit peste 20.000 de fermieri care au depus cereri unice de plată pentru o suprafață de 730.000 de hectare. Mâine, luni – 15 mai, este ultima zi în care agricultorii și crescătorii de animale mai pot solicita plățile directe aferente anului în curs și achitate prin APIA. 

Mobilizare atât a autorităților, cât și a fermierilor. Directorul general al APIA, Adrian Pintea, a declarat pentru Agrointeligența – www.agrointel.ro că în ultimele zile au fost depuse 20.118 cereri unice de plată pentru o suprafață de 730.485 de hectare.

Este într-adevăr o performanță ce nu putea fi atinsă fără efortul depus de către colegii de la centrele APIA din toată țara, dar nici fără implicarea autorităților locale – primării, a specialiștilor din Direcțiile Sanitar-Veterinare și a celor din asociațiile de fermieri, în special a celor care coordonează activitatea Registrelor de rasă. Cel mai mare aport l-au avut însă fermierii care s-au îndreptat către centrele APIA în ultimele zile și nu numai și care au făcut posibil ca în acest moment să avem 863.711 cereri depuse pentru o suprafață de 8.958.711 hectare”, a declarat Adrian Pintea pentru Agrointeligența – www.agrointel.ro.

citeste integral pe agrointel.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.