Profi își adjudecă primele deschideri din 2017

Rețeaua Profi, achiziționată recent de fondul de investiții Mid Europa Partners, a inaugurat primele magazine din 2017, la Răzvad, Bacău și Jebel. Prin aceste deschideri, retailerul ajunge să dețină 504 unități comerciale în 259 de localități.

Anul trecut, Profi a fost cel mai expansiv retailer, bifând nu mai puțin de 134 de magazine, iar pentru 2017, reprezentanții companiei au anunțat o extindere și mai agresivă, planificând deschiderea a 200 de magazine, împărțite egal pe cele trei formate.

Date chei despre cele trei magazine noi:

  • Magazinul din Răzvad, jud. Dâmbovița, funcționează pe Str. Principală, nr.302, în format Loco. Acesta dispune de o suprafață totală de 400 de metri pătrați, din care sala de vânzări este de 258 de metri pătrați;
  • Tot în format Loco funcționează și unitatea din Jebel, Jud. Timiș. Situat pe Str. Principală, nr. 1072, magazinul are o suprafață de vânzăre de 250 de metri pătrați;
  • Inaugurat în format City, cel de-al 12-lea magazin din orașul Bacău, se află pe Str. Tecuciului, nr. 3. Unitatea are o sală de vânzări ce ocupă 276 de metri pătrați.

Cu 504 magazine prezente în 259 de localități din toate județele și municipiul București, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare extindere geografică din România. Compania a încheiat anul 2016 cu o cifră de afaceri de peste 3,5 miliarde de lei, cu circa 38% mai mult decât în anul fiscal precedent, potrivit datelor furnizate de companie.

În luna noiembrie a anului trecut, Profi a trecut din proprietatea fondului de investiții polonez Enterprise Investors în cea a Mid Europa Partners, într-o tranzacție record de 533 de milioane de euro.

 

sursa: magazinulprogresiv.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.