APIA! DOCUMENTE care VĂ ADUC SUBVENȚIA CEA MAI MARE din ZOOTEHNIE!

 LIBER SPRIJIN CUPLAT ÎN ZOOTEHNIE 2017.  Fermierii români pot să solicite și în 2017 subvenția cu cel mai mare cuantum pe cap de animal. Informați-vă corect! Agenția de Plăți și Intervnție pentru Agricultură (APIA) VĂ SPUNE CARE SUNT ACTELE pe care trebuie să le atașați cererii unice de plată pentru încasarea acestei sume.

Sprijinul cuplat se acordă fermierilor activi în funcție de efectivul de animale determinate la plată. Vă prezentăm documentele de care aveți nevoie pentru încasarea banilor.

BIVOLIȚE DE LAPTE

– copia de pe pașaportul fiecarei bivoliţe de lapte;
– adeverință eliberată de asociația/agenția acreditată pentru înființarea și menținerea Registrului Genealogic al rasei prin care se confirmă înscrierea bivolițelor, pentru care se solicită sprijin cuplat, în Registrul genealogic al rasei, avizată de ANZ, după caz.

OVINE REPRODUCȚIE

– adeverință eliberată de asociația/agenția acreditată pentru înființarea și menținerea Registrului Genealogic al rasei, prin care se confirmă înscrierea femelelor ovine și/sau a berbecilor de reproducție, pentru care se solicită sprijin cuplat, în Registrul genealogic al rasei, avizată de ANZ, după caz.

OVINE PRODUCȚIE

– copie certificat de origine care atestă că berbecul este din rasă specializată.

CAPRINE REPRODUCȚIE

-adeverință eliberată de asociația/agenția acreditată pentru înființarea și menținerea Registrului Genealogic al rasei, prin care se confirmă înscrierea femelelor caprine și/sau a țapilor de reproducție, pentru care se solicită sprijin cuplat, în Registrul genealogic al rasei, avizată de ANZ, după caz.

CAPRINE PRODUCȚIE

– copie certificat de origine care atestă că țapul este din rasă specializată

continuarea pe agroinfo.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *