Sindicatele reprezintă Ciuma care ţine cancerul în staţiunea Voinesa-Vidra

Voineasa ar fi putut fi o perlă, ar fi putut să fie măcar cum e Zlatiborul sârbilor. Ar fi putut deveni orice înseamnă calitate şi destinaţie de excelenţă în turism.

Numai că a întâlnit în viaţa ei o ciumă. Această ciumă poartă un nume – Sindicatele din România. Dracu ştie care din ele mai sunt. Acestea deţin cele mai mari active turistice din Voineasa-Vidra. Adică vreo 5 moteluri în Voineasa plus hotelul Lotru şi vreo trei grupuri hoteliere în Vidra şi hotelul….fără nume, dar cu copaci crescuţi pe el.

După 30 de ani de stăpânire a ciumei sindicale, la Voineasa, hotelul Lotru are doar 24 de camere funcţionale (nici 15%) iar restul sunt moteluri închise, moda anii 80 iar la Vidra este un dezastru mai rău decât în Siria lui Bashar.

Ciuma Sindicală nu a vrut niciodată să renunţe, să le vândă, să facă dracu ceva. Din punctul nostru de vedere, sindicatele au nenorocit turismul la Voineasa şi le doare fix în cur, Doamne Iartă-mă.

Ar trebui să facă ani grei de închisoare pentru subminarea industriei turismului vâlcean prin nepăsare, ignoranţă şi orice se poate spune.

Cum este posibil ca în plin sezon turistic, într-un an în care Vâlcea nu mai avea loc de cazare disponibil, tu, sindicatul lui Peşte să ţii în paragină, în dezastru atâtea structuri hoteliere.

Acesta este adevărul. Înjurăturile sunt de prisos. Nervii sunt inutili. Voineasa putea fi azi orice, putea fi una din minunatele staţiuni montane ale României. Noroc cu privaţii care s-au strucurat şi au ridicat pensiuni în zonă. Din păcate inima staţiunii este în metastază, un cancer provocat de Ciuma Sindicală a României. D-aia nu dau două cepe degerate pe Hossu, Brătianu şi care naiba mai sunt, matusalemicii liderii sindicali ai României, uitaţi de pe vremea lui Iliescu şi Roman în funcţii…

Liviu POPESCU

http://www.ramnicuvalceaweek.ro/?author=1

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.