Carrefour: Cooperativa agricolă Vărăşti asigură 37% din totalul legumelor pe care le comercializăm

La 30 de kilometri de Bucureşti,  peste 100 de producători trimit legume recoltate de pe 60 de hectare de teren către depozitul Carrefour din Vărăşti. 

Cooperativa agricolă Carrefour Vărăşti, operaţională din luna aprilie a acestui an, a livrat până în prezent 3.300 de tone de legume, o cantitate care acoperă 37% din totalul legumelor prezente pe rafturile celor circa 300 de magazine Carrefour din ţară.

„Până în acest moment am livrat prin intermediul cooperativei 3.300 tone de marfă, aici includem şi produsele care se comercializează la bucată, cum ar fi salata verde sau verdeaţa. Produsele livrate ajung în toate oraşele unde avem locaţii. Cooperativa livrează în ambele depozite, Cefin şi Deva. Din totalul legumelor comercializate în magazinele Carrefour România, 37% sunt asigurate prin intermediul cooperativei Vărăşti”, au spus pentru ZF reprezentanţii Carrefour România. În urmă cu cinci luni, Carrefour România, al doilea cel mai mare retailer din România, după Kaufland, cu afaceri de peste 8,3 mld. lei în 2016, aununţa inugurarea cooperativei agricole Carrefour Vărăşti, un depozit în care 80 de mici gospodari din Vărăşti urmau să livreze 5.000 tone de legume pe an recoltate de pe peste 60 de hectare, potrivit estimărilor reprezentanţilor Carrefour. De la lansare, numărul producătorilor agricoli care livrează legume cooperativei din Vă­răşti a crescut cu 25%, potrivit calculelor ZF rea­lizate pe baza informaţiilor transmise de retailer.

citeste integral pe zf.ro

De asemenea, ai putea dori...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *